Wereldkinderen Reisverzekeringen

Reisverzekering

Deze reisverzekering biedt tevens de volgende mogelijkheden:

  • Alle kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mee verzekerd m.u.v. het (de) adoptiekind(eren) hiervoor geldt onderstaande premie (per kind) gedurende de gehele looptijd van de verzekering.
  • De mogelijkheid om alleen het (de) adoptiekind(eren) te verzekeren in het geval dat de ouders een doorlopende reisverzekering hebben of als het kindje per escort naar Nederland komt.
  • Het (de) adoptiekind(eren) is (zijn) mee verzekerd voor medische kosten volgens polisvoorwaarden met een maximum van combinatie B. en heeft geen eigen risico.
  • Het meeverzekeren van geld en reischeques kan als optie worden meegenomen.
  • Er is geen eigen risico voor bagageschade.
  • Bij voortijdige thuiskomst is restitutie mogelijk d.m.v. afmeldingsformulier in combinatie met een kopie van uw vliegtuigticket.
  • Bij een negatief reisadvies blijft de dekking van kracht tenzij de schade direct verband houdt met de toestand daar en de verzekerde zich bewust heeft opgehouden in een onrustig gebied.

Premie per 1 januari 2017

Premie per persoon per dag (kinderen tot 5 jaar gratis m.u.v. het Adoptiekind):
Europa  € 1,85
Wereld  € 2,75 excl. Amerika en Canada
Wereld  € 3,40 incl.  Amerika en Canada
(Onderwatersport is standaard meeverzekerd)

Toeslag gelddekking max € 750   (€ 0,55 per verzekeringsbewijs per dag)
Poliskosten ca, € 4,80

Folder Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Voorwaarden Kortlopende Reisverzekering en Annuleringsverzekering

Aanvraagformulier Reisverzekering

Clausule Reisverzekering:

In tegenstelling tot wat vermeld staat op het dekkingsoverzicht is voor het (de) verzekerde adoptiekind(eren), die op de ingangsdatum van de verzekering jonger is (zijn) dan 5 jaar, wel volledig premie verschuldigd (voor de volledige reisduur). Het adoptiekind is verzekerd voor dezelfde risico's (inclusief afgesloten extra verzekeringen) als de medeverzekerde adoptieouder(s), echter tot maximaal Combinatie B. De dekking voor het adoptiekind vangt echter pas aan op het moment dat de medeverzekerde adoptieouder(s) officieel voor hem/haar verantwoordelijk is (zijn).